Beheer & Onderhoud

ProJoule verricht structureel onderhoud op basis van een doordacht plan. Zodat u er op aankunt dat alle installaties (blijven) werken zoals het hoort.

Zo lang de techniek werkt, staan we niet stil bij het gebruiksgemak. We ondervinden pas hinder als de airco het niet meer doet of het licht letterlijk uitgaat. Een systeem dat uitvalt is uitermate hinderlijk. En als er belangrijke bedrijfsprocessen stagneren ook nog eens een grote kostenpost.

Voorkom onnodige kosten

Nog veel te vaak zien wij dat onderhoud een kostenpost is waarop wordt bezuinigd. Maar besparen doet u juist door tijdig onderhoud te plegen. Voorkom problemen en laat uw installaties dus tijdig controleren. En indien nodig voorzien van onderhoud.

Advisering van onderhoud aan gebouwgebonden installaties vraagt om specialisten met affiniteit en gevoel voor het vakgebied. U vindt ze bij ons. ProJoule werkt bovendien geheel onafhankelijk van leveranciers of andere belanghebbenden.

Ons motto is: doen wat nodig is, niet meer en niet minder. We vervangen alleen iets omdat het moet, niet omdat het kan. Precies. Geen gladde praatjes dus. ProJoule maakt een overzichtelijk beheerplan, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Dit kunt u van ProJoule verwachten

Inzet en betrokkenheid van deskundige medewerkers met jarenlange ervaring. Wij ondersteunen u met:

  • het verrichten van 0-metingen
  • een overzichtelijk beheerplan
  • gestructureerd onderhoud aan alle installaties
  • vervanging en reparatiewerkzaamheden