M.F.C. De Ploats het kloppend hart van Blokzijl

opening De Ploats

M.F.C. De Ploats in Blokzijl heeft een interne en externe metamorfose ondergaan en werd vrijdag 6 maart 2015 feestelijk geopend door Burgemeester Marja van der Tas. Het MFC is voorzien van diverse vergaderruimten, sportzaal, kleed- en wasaccommodatie, multifunctionele ruimte en een gezellige bar foyer met horecakeuken.

“De Ploats is niet alleen een huiskamer voor de inwoners was geworden, maar vooral ook een kloppend hart” aldus Burgemeester Marja van der Tas.

Projoule energie- en installatieadvies  is in opdracht van Gemeente Steenwijkerland  ingezet voor haalbaarheidsonderzoeken, advisering, ontwerp, begeleiding en nazorg/onderhoud van de technische installaties. In samenwerking met Tromp architecten en adviseurs is deze revitalisatie en uitbreiding gerealiseerd waarbij  een bestaand G-label naar een gerevitaliseerd A++ label middels diverse verduurzamende maatregelen is doorgevoerd.

Wij hebben met veel plezier samengewerkt in dit project en zijn erg trots op de gezamenlijk geleverde prestatie, wat excelleert in uitstraling functionaliteit en exploitatie.

 

Posted in Nieuws