Remeha introduceert kant-en-klare zonlichtsystemen

Apeldoorn – Remeha, van oudsher vooral bekend als cv-ketelfabrikant, brengt een nieuwe serie zonlichtsystemen op de markt. Ze worden in kant-en-klare pakketten voor op en in huis geleverd.

remeha

Dankzij de nieuwe zonlichtsystemen kan de installateur de plaatsing van een nieuwe ketel combineren met één tot drie zonnecollectoren met boilers in oplopende klassen en litercapaciteit. Bij de bestelling kiest de vakman het meest passende concept, waarna de benodigde materialen voor op het dak en in het huis automatisch worden meegeleverd. Bij de hoogste klassen boilers zijn een Solar station, regelaar en expansievat voorgemonteerd.

Zonnecollectoren

De geïntroduceerde zonlichtsystemen zijn op te delen in twee soorten systemen: Easy en Comfort. Over het algemeen bestaan de Easy-systemen uit één of twee zonnecollectoren. Daarnaast kent het Easy-segment zowel zonlichtsystemen met het terugloopprincipe als drukgevulde systemen.

Tapwatervoorraad

De drukgevulde Comfort-systemen zorgen ervoor dat er in de woning een royale tapwatervoorraad beschikbaar is. Door de aanwezigheid van een tweede spiraal in de zonneboiler is deze te combineren met zowel een combi-ketel als een solo-toestel. Ook een combinatie met een extra warmtebron, zoals een warmtepomp, is mogelijk.

Montage collector

De collectoren van Remeha zijn zowel ‘op-dak’, ‘in-dak’ als ‘plat-dak’ te monteren. Daarnaast heeft de installateur de keuze uit horizontale of verticale montage, waarvoor twee aparte uitvoeringen beschikbaar zijn.

Legservice

Installatiebedrijven die het dakwerk liever niet zelf willen of kunnen doen, kunnen de Remeha Collector Legservice inschakelen. Dit is een team van professionele monteurs dat uit naam van Remeha de plaatsing van de collector op het dak verzorgt.

Posted in Archief
One comment on “Remeha introduceert kant-en-klare zonlichtsystemen
  1. Anonymous says: